Summer time: Het seizoen van warmte, zonnestralen en natuurlijke schoonheid!

Het seizoen van warmte, zonnestralen en natuurlijke schoonheid!

Een perfecte make up look met een stralende huid waarop de zonnestralen weerkaatsen.
In deze blog geven we tips voor een eenvoudige look die geschikt is voor de zomer!

Stap 1: Voorbereiding van de Huid

Een goede make-up look begint met een goede basis. Zorg ervoor dat je huid schoon en gehydrateerd is. Gebruik een lichte, niet-vette moisturizer met SPF om je huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. Als je een vette huid hebt, kun je overwegen een matterende primer te gebruiken om de glans onder controle te houden.

Stap 2: Lichte Basis

Voor de zomer wil je een lichte foundation of een getinte moisturizer gebruiken. Deze producten egaliseren je teint zonder zwaar aan te voelen op de huid. Breng de foundation aan met een vochtige beautyblender of een kwast voor een luchtige, natuurlijke finish. Heb je onzuiverheden die je wilt bedekken? Gebruik dan een lichte concealer alleen op de plekken die dat echt nodig hebben.

Stap 3: Breng Kleur aan met Blush

Een zomerse look is niet compleet zonder een vleugje kleur op de wangen. Kies voor een crème blush in een perzik- of roze tint. Deze formule smelt samen met de huid, waardoor je een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. Breng de blush aan op de appeltjes van je wangen en blend het naar boven richting je slapen. Dit geeft je een gezonde, natuurlijke blos die perfect past bij de zonnige dagen.

Stap 4: De Ster van de Show – Highlighter

Nu komt het hoogtepunt van deze look: de highlighter. Een highlighter is het geheime wapen voor een zomerse gloed. Kies voor een champagnekleurige of gouden highlighter, deze tinten passen perfect bij de warme zomerdagen.

Breng de highlighter aan op de hoge punten van je gezicht: de bovenkant van je jukbeenderen, het wenkbrauwbot, de brug van je neus, en een beetje op je cupidoboog (boven je lip). Dit zijn de plekken waar het licht van nature valt en waar de highlighter zorgt voor een prachtige, gezonde gloed. Gebruik een waaierkwast voor een subtiele applicatie of je vingers voor een intensere glans.

Stap 5: Simpele Ogen

Houd de ogen simpel en fris. Breng een neutrale oogschaduw aan in een lichte, glinsterende tint. Denk aan champagne, lichtgoud of zacht brons. Deze kleuren accentueren de natuurlijke vorm van je ogen zonder te veel aandacht af te leiden van de rest van je look. Breng een dunne laag mascara aan om je wimpers te definiëren zonder ze te zwaar te maken.

Stap 6: Frisse Lipkleur

Maak de look af met een getinte lippenbalsem of een glanzende lipgloss in een natuurlijke tint. Kies voor een perzikachtige of roze kleur die je natuurlijke lipkleur versterkt. Dit zorgt voor een moeiteloze, zomerse uitstraling die perfect past bij de rest van je make-up.

Stap 7: Setting Spray voor de Finishing Touch

Om ervoor te zorgen dat je make-up de hele dag blijft zitten, sluit je af met een verfrissende setting spray. Kies voor een spray die je huid een subtiele glans geeft, dit houdt je look fris en zorgt ervoor dat je de hele dag blijft stralen.

Deze eenvoudige zomerse make-up look is perfect voor de warme dagen waarin je een natuurlijke, stralende uitstraling wilt hebben. Met een lichte basis, een vleugje kleur, en de strategische inzet van highlighter creëer je een look die moeiteloos en toch schitterend is. Of je nu een dag doorbrengt op het strand of geniet van een avondje uit, met deze make-up look straal je gegarandeerd!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter